Kategoriler
Avon Temsilci

Avon Temsilci Hediyeleri İle Daha Fazla Kazanırsınız.

Avon temsilci hediyeleri birçok insan gibi sizinde motive kazanç kaynağınız haline gelebilir. Hediye denince aklınıza muhtemelen küçük bir ürün gelecektir. Tabii ki hediyeler arasında severek kullandığınız Avon ürünleri yanı sıra elektrikli ev aletleri, beyaz eşya, küçük ev aletleri, moda yanı sıra son model otomobil bile olduğunu biliyor muydunuz?

Temsilci hediyeleri kampanya ve yıl sonuna özel olmak üzere 2 gruba ayrılır. Aynı şekilde temsilci, elite club üyesi ve satış lideri olmak üzere de ayrılmaktadır. Şimdi dilerseniz ilk olarak tüm temsilcileri yakından ilgilendiren bu kampanyanın hediyelerine göz atalım.

Bu Kampanyanın Avon Temsilci Hediyeleri Nelerdir?

Avon temsilci hediyeleri

Ağustos ayı içerisinde temsilcilerimiz 582 TL ya da tercihlerine göre 525 Avon para kazanacaktır. Hediyeler arasında inci temsilciler için Perceive, Incandessence ve Full Speed parfüm yanı sıra Dr. Ender Saraç tarafından geliştirilen Nature Pro şampuan ve masaj jeli de bulunuyor.

Tüm temsilcileri ilgilendiren (yenilerde dahil) hediyeler içinse yine muhteşem bir parfüm olan Cherish EDP ile başlıyoruz. Devamında English Home kalitesi ile çift kişilik alev ve tek kişilik yatak örtüsü yer alıyor.

Fırsat 4 hediyesin de ise Türkiye’nin ilkleri arasında yer alan Goldmaster kalitesi ile saç şekillendirme seti sizi bekliyor. Saç maşası ve saç düzleştirici şeklinde iki ürün bir arada yer alıyor.

Bu kampanyanın hediyeleri ve satış limitlerini yakından görmek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. https://www.satistemsilcileri.com/avon-temsilci-hediyeleri

Avon Temsilci Hediyeleri Nasıl Kazanılır?

Evet, arkadaşlar yukarıda da belirtildiği gibi Avon hediyeleri kazanılması oldukça kolaydır. Bunun için yapmanız gereken tek şey kayıt olmak ve sipariş vermektir.

Bu siparişler sizin kendi kullandığınız ürünler yanı sıra çevrenizdeki insanlardan topladığınız siparişler de olabilir. Siparişiniz arttıkça kazanacağınız hediyenin sayısı ve değeri de artacaktır. Yani hediyeler satış başarınıza göre artmaktadır.

Heniz temsilci değil misiniz? Aşağıda yer alan butona tıklayarak 2 dakika içerisinde ücretsiz ve herhangi bir zorunluluk olmadan sizde Avon’un kazançlı dünyasına adım atabilirsiniz.

Yeni Temsilci İçin Hoş Geldin Hediyeleri

Yeni temsilci olanların hediye kazanması daha kolaydır. Çünkü ilk 3 kampanya sürecinde 125₺’den başlayan limitler bulunmaktadır. Bu limite ulaşan temsilcimiz hediye kazanır. Tabii ki satış oranı arttıkça diğer hediyeleri de kazanır.

Fırsat 1-2-3-4 Hediyeleri

Birde tüm temsilciler için fırsat 1-2-3-4 hediyeleri bulunmaktadır. Fırsat 1 için 300₺’lik satış gerekirken satış rakamları arttıkça fırsat 2 ve fırsat 3,4 hediyelerini de kazanarak bir kampanya içerisinde 3-4 farklı hediye kazanabilirsiniz.

Elite Club Üyelerine Özel Hediyeler

Kampanya başına kazanılan hediyeler yanı sıra birde yıl sonu toplam satış başarısına göre hediyelerde kazanırsınız. Yıllık toplam satışınız elite club üyesi olmak için yeterli olursa o yıl için belirlenen ve binlerce TL değerindeki hediyelerden birini kazanırsınız.

Avon Elite Club yıl sonu hediyeleri

Elite Club yıl sonu hediyeleri her yıl değişmektedir. Geçtiğimiz yıllarda muhteşem takı setleri hediye edildi. Aynı şekilde en başarılı 15 Elite club üyesine son model araç kullanım hakkı da verilmektedir.

Elite Club limitleri ve seviyelerle ilgili detaylara Avon satış lideri Mustafa Gövercin’in yazısından ulaşabilirsiniz. https://www.satistemsilcileri.com/avon-temsilci-seviyeleri

Avon Satış Lideri Hediyeleri Daha Da Muhteşem

Daha fazla para ve hediye kazanmak isteyenler için farklı bir öneri de bulunmak istiyorum. Önerim satış lideri olmanız şeklindedir. Temsilci olarak kaldığınızda sadece satışlardan kazanırken, satış lideri olduğunuzda ise temsilci kaydı yaparak da hatırı sayılır kazanç ve satış liderlerine özel hediyeler kazanırsınız.

Satış lideri hediyeleri yine temsilcilikte olduğu gibi kampanya ve yıl sonu bazlı olarak ikiye ayrılmaktadır. Satış liderleri kampanya bazlı olarak oyun oynar gibi hedefler tutturmaktadır. Her tutturduğu hedef ile hem kazanç hemde muhteşem hediyelerin sahibi olur.

Yıl sonu liderlik seviyesine göre çok değerli hediyelerinde sahibi olur. Satış lideri yıl sonu hediyeleri neler? merak edenler için hemen göz atalım.

Avon satış lideri hediyeleri

İş geliştirme ve Vodafone paketi ile iletişim kaynağınızı ücretsiz hale getirebilirsiniz. Vodafone kayıtlı bir numaranız varsa yıl boyunca her ay 3GB İnternet ve 500 dakika konuşma hakkı elde edersiniz. Aynı şekilde numune, katalog vs yanında PTT kargo gönderilerinde %80 indirim hakkınız olur.

Her yıl son model telefonunuz olsun ister misiniz? Elbette böyle bir fırsatı kim istemez ki, Avon kıdemli direktör olmanız halinde her yıl son model telefon sahibi olabilirsiniz.

Avon’un Burs imkanınından yararlanın. Her yıl 2500 TL ücretsiz eğitim fırsatından yararlanmak için grup direktör seviyesine ulaşmak hem burs hem de diğer hediyeleri kazanmak için yeterlidir.

Ailenizle ücretsiz tatil ile dinlenin. Avon yılın yorgunluğunu üzerinizden atmanız için ailenizle birlikte 7500 TL değerinde tatil armağan etmektedir. Bunun için Avon koordinatör satış lideri olmalısınız.

Son model otomobiliniz olmasını ister misiniz? Yani kim istemez ki bunu başarmak içinde kıdemli koordinatör ve grup direktörü olarak ilk etapta son model AUDI ve Mercedes 1 yıllık kullanım hakkı elde edersiniz. 3 Yıl üst üste kazanmanız halinde o araç sizin olmaktadır.

Avon satış liderliği, seviyeler ve limitlerle ilgili geniş çaplı bilgiye aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz. https://www.satistemsilcileri.com/avon-satis-lideri-nedir-nasil-olunur

Geliştirici: Mustafa Gövercin

Merhaba arkadaşlar ben AVON satış lideri Mustafa GÖVERCİN, 2012 yılından beri temsilci ve satış lideri olarak AVON kozmetik ile kazanç sağlıyorum.

1981 Yılında Konya'da hayata merhaba dediğimi belirtmek istiyorum. Asıl mesleğim web tasarım & Seo uzmanlığı olmasına karşın Avon satış liderliği severek yaptığım işlerden biridir.

İlk etapta ev hanımlarının istediklerinde kolayca kazanç sağlayabileceklerini göstermekti, fakat bu süreçte yaşadığım heyecan ve elde ettiğim kazanç bende bu işin tutku haline geldi.

Webmaster olmam nedeni ile ben işin büyük bir bölümünü İnternet üzerinden yapıyorum. Böylece Türkiye'nin her yerinden ekibime katılan temsilciler ve ürün satışı yaptığım müşterilerim olmaktadır.

Bu muhteşem kazanç modelini sizde yaşadığınız yer ve benim gibi İnternet üzerinden yapabilirsiniz. İyi de ben sizin gibi İnternet uzmanı değilim diyebilirsiniz. Hiç sorun değil, günlük hayatta sıkça kullandığınız Facebook, instagram gibi sosyal medya sayfalarında da oldukça başarılı bir şekilde yürütebilirsiniz.

Bu blogda sizlere Avon kazanç fırsatları ve temsilcilik ile ilgili bilgiler veriyorum. Yazılar kısa ve özet olabilir. Bunun nedeni daha fazla bilginin ana sitemiz olarak kabul ettiğimiz satistemsilcileri.com adresinde yer alması ile alakalıdır.

Yorum bırakın